Powered By Blogger

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΤΙ ΕΙΔΕ Η ΚΑΦΕΤΖΟΥ;




ΕΛΛΑΔΑ-ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009

Η Ελλάδα υποχρεώνεται απο την ευρωπαϊκή ένωση να προσαρμόσει την εργατική της νομοθεσία στα πρότυπα της ευρωπης.
Βιομηχανία στην Θεσσαλονίκη προτίθεται να προσβάλλει την συλλογική σύμβαση εργασίας, που προβλέπει αυξήσεις τον Μαϊο.
Αποτελέσματα Α τριμήνου 2009 στις πωλήσεις αυτοκίνητων. -38% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.
Πτώση εξαγωγών σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα.
Αύξηση 4% στίς πωλήσεις αλευριού, γιατί πλέον οι νοικοκυρές φτιάχνουν μόνες τους, κουλούρια και ψωμιά.
8 νεκροί σε 22 μέρες στήν Ελλάδα.
Δολοφονία πιτσιρικά από πιτσιρικά.
Ο Καραμανλής κουράστηκε, αλλά δεν το λέμε παραέξω.
Ο Παυλίδης προσπαθεί να θυμηθεί πόσο τελικά το πήρε το κολόσπιτο ,οπως θα έλεγε και ο συχωρεμένος.
Ο γιωργάκης ετοιμάζεται λένε να κυβερνήσει την χώρα. Φήμες για ιδιαίτερα μαθήματα αλλαγής αλυσίδας ποδηλάτου εν κινήσει, ελέγχονται ως ανακριβείς.Αλλά και πάλι δεν τον εχω και τόσο χαϊβάνι να αναλάβει διακυβέρνηση τέτοια εποχή που είναι ολα σκατά.

Αφού τα άκουσα όλα ξεκίνησα για την καφετζού μου. Της ζήτησα να λάβει υπόψη της όλα αυτά και να μου πει τι βλέπει για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η καφετζού μου τελικά εκτιμά ότι η οικονομία κινδυνεύει να εισέλθει σε μια μακρά περίοδο στασιμότητας, υπό την απειλή του δημοσιονομικού ελλείμματος και του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών που τροφοδοτούν το δημόσιο και το εξωτερικό χρέος.

Επίσης, υπολογίζεται ότι το δημόσιο χρέος θα αυξηθεί φέτος και ως ποσοστό του ΑΕΠ θα φτάσει το 96.3% από 94.6% του ΑΕΠ το 2008, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Κομισιόν το 2010 θα ανέλθει στο 98.4% όσο δηλαδή ήταν κατά μέσο όρο την περίοδο 2002-2006.
Με απλά ελληνικά δηλαδή.
Οσα παράγουμε θα τα δίνουμε για αποπληρωμή χρεών. Αυξήσεις τέλος. Πολυτέλειες τέλος. Φόροι θα μπούνε κι άλλοι. Τιμολόγια ΔΕΚΟ θα αυξηθούν, οπως και η ανεργία, και η εγκληματικότητα, και τα φαινόμενα ρατσισμού, και η εκμετάλλευση του αιμάτου του λαού!!
Αυτά που είδαμε τον Δεκεμβρίο του 2008 θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα ερθουν. Θα ξεσηκωθεί ο κόσμος να μου το θυμηθείτε. Και ουτε ο Γιώργος ούτε κανένας αλλος θα μπορούν να κάνουν τίποτα. Ακόμα και τώρα η κατάσταση είναι αναστρέψιμη αλλα χρειάζονται λύσεις που οι αποδεδειγμένα άτολμοι και άχρηστοι 300 δεν θέλουν; να δώσουν. Ποιες ειναι; θα επανέλθω σύντομα, και μετά πείτε με τρελλό αν εχω άδικο.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: