Powered By Blogger

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΦΟΝΙΚΟ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟ. ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία."


Σχιζοφρενική ψύχωση, η διάγνωση για το πιτσιρικά που βιώνοντας κοινωνική απόρριψη, και αποκλεισμό, πήρε τα κουμπούρια κι οποιον πάρει ο Χάρος.
Δεν το περιμέναμε ρε γαμώτο,οταν λέμε στα παιδια μας , μη μιλάς μαζί του, γιατί ειναι αλβανός, ρώσσος, φοράει μαύρα ρούχα και αλλα πολλά.
Δεν το περιμέναμε ρε γαμώτο ξέροντας οτι ο άνθρωπος ειναι ον εν δυνάμει αυτόχειρας η εγκληματίας (Λυκουρέζος) .
Ο Κύριος Σούρας Δ απο το alter λεει οτι πρέπει νά ψάξουμε τα αιτια στην οικογενεία του. Σωωωπα ρε μεγάλε, πέραν της ευθυνης της ύπαρξης όπλων στο σπίτι, και του βεβαρυμένου ωραρίου τους , τι αλλη ευθύνη νά ψάξεις;, γιατί οι γονείς δεν τον πήγαν σε ψυχολόγο; οπως κάνουν ολες οι ελληνικές οικογένειες;
Δέν το περιμέναμε ρε γαμώτο γιατι με το τέλειο σύστημα παιδείας επρεπε νά το είχαν δεί οι δάσκαλοι.
Και η μαρτυρία του κυλικειάρχου.!!! δεν μου μίλαγε οσο κι αν προσπαθησα. Μου θύμισε τις ατελείωτες συζητήσεις με τον κυρ-Λεωνίδα που είχε το κυλικειο στο Λύκειο Υμηττού που ημουν.
Θυμάμαι αφηνα την Μαρία που τα είχα τότε, η τα παιδιά που παίζαμε μπασκετ, για νά μιλάω με τον κυλικειάρχη.

Τελικά το ερώτημα θα μου το απαντήσει κανένας;
Η μαλακία είναι κληρονομική η επίκτητη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: