Powered By Blogger

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Αγαπητοί συνανθρωποι ήρθε η ώρα να αποβαλλουμε το 'εγω' μας


Κοιτώντας την φωτογραφία μου ερχεται στο νου η ελληνικη ταινια 'ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ".
και θετω το εξης ερωτημα γιατι η απαντηση στην παραπανω ερωτηση ειναι ευκολη. δεν υπαρχει.

Οταν το φιλοτιμο εξαφανισθει, οταν αυτοι που το 2008 φοραγαν μπλουζακια 'ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ", οταν πλεον μας κοροιδεουουν ανοιχτα, οταν σου λεει οτι θα νοιωσουμε τον πονο στην καρδια μας, χωρις να μας λενε οτι για να φτασει στην καρδια περναει πρωτα απ τον κολο μας ο πονος, τι κανουμε;

Ιουνιος μπαινει και οι παραλιες θα γεμισουν, τα beach bar θα πουλανε μπυρονια, η μυκονος παλι θα βουλιαξει, δεν θα βρισκουμε δωματια στις κυκλαδες, και αλλα πολλα.

τι κανουμε;

Οταν βλεπουμε το θεατρο του παραλογου με μια συναντηση του ΓΑΠ με τον υπολοιπο θιασο, σε ενα εργο που ειμαστε κομπαρσοι και καποιοι ξερουν το τελος και δεν μας το λενε..

εμεις τι κανουμε;

οταν πωλουνται τα παντα, και τα πουλανε μαλιστα αυτοι που ετρωγαν ξυλο και δακρυγονα στο λιμανι του πειραια, οταν σου λεει ο αναμορφωτης της ελληνικης οικονομιας (ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)οτι αν παραιτηθω θαρθει καλυτερος; αφου τα ιδια πρεπει να κανει..

εμεις τι κανουμε;

απο ποιους περιμενουμε να αντισταθουν;
εγω απο σενα , κι εσυ απο μενα;

Ειρηνικές διαδηλώσεις οργανώνουν για αύριο το απόγευμα από τις 18.00, στις κεντρικές πλατείες των ελληνικών πόλεων, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και αλλού, ομάδες πολιτών.

Από την πλατεία Πουέρτα ντελ Σολ της Μαδρίτης, το κίνημα των "Αγανακτισμένων" ταξιδεύει στις πλατείες της Ελλάδας Από την πλατεία Πουέρτα ντελ Σολ της Μαδρίτης, το κίνημα των "Αγανακτισμένων" ταξιδεύει στις πλατείες της Ελλάδας Η έκκληση για συμμετοχή των πολιτών, στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα που επιβάλλονται από το μνημόνιο, γίνεται μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης όπως το FaceBook και το Twitter.

Οι Ελληνες «Ιndignados» διευκρινίζουν ότι δεν θα υπάρχει κομματικός χρωματισμός και «ο καθένας καλείται να εκφράσει τον εαυτό του» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: