Powered By Blogger

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

πρόσεχε.....Γιώργο μου

Τιμή και δόξα στην ανθρωπίστρια ( άγνωστη σε εμέ ) καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel της Νέας Υόρκης η οποία κατά πως φαίνεται έσωσε την ζωή του Ντομινίκ Στρος Καν και φυσικά το οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας και παράλληλα την επόμενη δόση του δανείου.

Η φιλάνθρωπος και φιλέλλην καμαριέρα αρνήθηκε τις σεξουαλικές ορέξεις του επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος συνελήφθη στη Νέα Υόρκη, αργά χθες τη νύχτα, με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης, της απόπειρας βιασμού και της ομηρίας.

Γιατί , άμα το αφήσεις το ραμολί να προσχωρήσει μπορεί να σου μείνει στο κρεβάτι από ανακοπή. Και μετά να το έχεις βάρος στη συνείδηση σου που τον σωτήρα της Ελλάδας τον έφαγε η μαρμάγκα γιατί δεν του έδωσες το υπογλώσσιο.

Εντάξει φιλενάδες κάνω πλάκα με πράγματα σοβαρά. Δεν ξέρω τι είναι πιο δύσκολο να κάνεις αυτό ή το να μιλάς σοβαρά για αστεία πράγματα. Αλλά προσπαθώ να πω αυτά που δεν λέγονται, χωρίς να κάνω τον καμπόσο, με κραυγές επαναστατικές και ηρωισμούς ανέξοδους.

Δεν είστε οι μόνες που έχουν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά. Είμαστε πολλοί.

Διάβαζα πριν καιρό μια έρευνα ( θα προσπαθήσω να την βρω online ) του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) στην οποία έλεγε πως το 10% των εργαζόμενων γυναικών στη χώρα μας αναφέρει προσωπική εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο της εργασίας. Τα θύματα, λέει η έρευνα είναι νεαρής ηλικίας και νεοπροσληφθέντα, αφού οι συχνότερες αναφορές αφορούν τους έξι μήνες εργασίας σε συγκεκριμένη επιχείρηση.

Φαντάζομαι σε περιόδους κρίσης οικονομικής αυτά τα νούμερα θα πολλαπλασιάζονται.

Γιατί πάντα υπάρχουν μαλάκες, γουρούνια αφεντικά που χρησιμοποιούν την όποια εξουσία τους δίνει η παροχή εργασίας και την πέφτουν σαν λιγούρια. Σιχαμένοι εμετικοί τύποι . Στην πλειονότητά τους είναι ευνούχοι, μούρη πουλάνε και στηρίζουν την παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία του Βιάγκρα.

Ελπίζω να μην χρειαστεί να συλληφθεί η Άγκελα Μέρκελ για να ξεκινήσει δημόσια κουβέντα για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχονται τα αγόρια από τα κορίτσια … Γιώργο μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: